omtanke uten baktanke

Visjonen til Gjersjøen Rotaryklubb er "Omtanke uten baktanke".

Klubben er en lokal Rotaryklubb i Kolbotn, tilsluttet den internasjonale Rotary-organisasjonen. Våre medlemmer bor stort sett i Nordre Follo, i det som var gamle Oppegård kommune, og vi har de fleste av våre ukentlige møter i Kolben kulturhus.

Klubben ble stiftet 11. oktober 1993 og har litt over 30 medlemmer, cirka halvt om halvt kvinner og menn med varierende yrkesbakgrunn i alderen 40 år og oppover. Som vår visjon forteller, er vårt formål og gagne andre, og det gjør vi på mange måter. Vi gjennomfører alt fra små tiltak i lokalmiljøet, til at vi bidrar i store internasjonale prosjekter i regi av Rotary International.

Det sosiale samværet er en viktig del av klubben, og både gjennom faglige og sosiale aktiviteter legger vi vekt på positivt samvær og trivsel.

Gjennom foredrag, kurs og ekskursjoner legger vi til rette for faglig utvikling og kunnskapsutvikling for våre medlemmer. Mange forskjellige yrker er representert blant medlemmene, og yrkesutøvelsen er et viktig område for Rotary.

Oppsummert preges klubben av godt samhold, engasjerte medlemmer, interessante klubbkvelder, lokalt og internasjonalt engasjement og godt humør!


   Følg Gjersjøen Rotary på Facebook 


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: KOLBEN, Kolbotns kulturhus
Adresse: Strandliveien 1
Postnummer: 1410
Sted: Kolbotn
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:30
Møtespråk: no

Årsmøte
3. okt. 2022, 19.30 - 20.30

Saker som ønsket behandlet på årsmøte må sende til ...

Vaffelkveld på Kolbotn omsorgsboliger
13. okt. 2022, 18.00 - 20.00

Frivillige møter kl. 17 og melder seg på til Marit

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...